Website door Paul ter Bekke

DeConsul

Op 1 oktober 2009 is DeConsul ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Vanaf die dag heeft Paul bij diverse bedrijven gewerkt. Het resultaat stond altijd voorop en dat is nog steeds zo.


Oprichter en eigenaar is Paul ter Bekke. Hij is breed inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau.


Hierbij kan onder meer gedacht worden aan beheer- en onderhoudsmanagement (NEN2767) en projectmanagement,  organisatiewijzigingen en verbetering, lijn- en verandermanagement, het opzetten van van een afdeling, het inrichten van processen en sturen op KPI’s,  


Paul is vanwege de technische achtergrond en managementervaring in staat om vanuit diverse invalshoeken naar complexe problemen te kijken en te komen tot praktische oplossingen. Paul heeft zijn brede werkervaring opgedaan binnen diverse productiebedrijven, een zorginstelling, projectgeoriënteerde bedrijven en commerciële dienstverleners. Hij heeft ervaring met werken bij en leiding geven aan aannemers.


Paul is te omschrijven als een vriendelijke professional, maar gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg. Hij heeft geen hiërarchische drempel, een pragmatische instelling, weet hoofd- en bijzaken te scheiden en snel tot de kern te komen. Daarnaast is hij in staat om op een systematische wijze zaken op te pakken en snel te schakelen. Ook heeft hij laten zien over inlevingsvermogen te beschikken en om te kunnen gaan met verschillende belangen binnen organisaties. Paul kan veranderstrategieën doorvertalen naar operationele uitvoering, bijvoorbeeld van zelf uitvoeren naar regie voeren.


Als ervaren people manager geeft hij op een coachende wijze leiding en haalt hij het beste in mensen naar boven, waarbij het “team-denken” wordt bevorderd.

Paul denkt actief mee (ook buiten de afgesproken kaders) en bespreekt zijn ideeën en opmerkingen op gepaste wijze met collega’s en opdrachtgever.


COMPETENTIEGEBIEDEN

Resultaat- en klantgericht

Organisatiesensitiviteit

Analytisch vermogen

Plannen en Organiseren

Financiële verantwoordelijkheid


STERKE KANT

Weet zakelijkheid en ambitie te combineren met openheid en humor.